CRITERIS DE PACTUM
1.- Els cellers seleccionats determinen tot el
procés d'elaboració i producció limitada.
2.- La viticultura té una importància primordial
en el futur del vi. Per tant, un 75% o més dels vins dels nostres cellers, provenen de les seves pròpies vinyes.
3.- A més de respectar el cicle biològic de la
vinya, els nostres proveïdors tenen mecanismes respectuosos amb el medi ambient.
4.- Les característiques dels vins seleccionats
representen perfectament a nivell organolèptic, la denominació d'origen que representen.
5.- A nivell de sensacions, els vins formen part
de la gastronomia i de la cultura milenària. Conèixer el maridatge de la cuina amb el vi és un factor
important.
Amb el segell de qualitat, PACTUM desitja aconseguir .....
- Fomentar el vi de qualitat.
- Desenvolupar de forma adient la cultura del vi.
- Promoure el consum de vi de manera intel·ligent i moderada.
- Ubicar el vi en el seu entorn geogràfic i històric natural.
- Conèixer el vi mitjançant la rica gastronomia del nostre país.
- Concebre mitjançant el vi i el menjar, un saludable estil de
vida mediterrani.

|