|
 |
 |
|
 |
COMBINACIÓ DE VINS I GASTRONOMIA
VINS |
Blancs joves |
Blancs criança dolços |
Blancs criança secs |
Rosats |
Negres lleugers |
Negres amb cos |
Caves |
Vins dolços |
Vins secs |
Aperitius |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sopes i Cremes |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Llegums i Guisats |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasta |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arròs |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Embutits |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Foiegras |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marisc. Peix blau |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Peix amb salsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carns vermelles |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carns blanques. Aus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Caça |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Caça amb salsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Formatges frescos |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Formatges tendres |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Formatges de cabra |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Formatges molt forts |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Formatges durs |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dolços i fruites |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|